Affärsjurist

Cynthia Gondi

Jag har 10 års arbetslivserfarenhet som jurist från många olika juristroller. Jag har arbetat på domstol, både vid tingsrätt och förvaltningsrätt, advokatbyrå, immaterialrättslig byrå och på bolag som bolagsjurist. Tack vare dessa erfarenheter har jag goda kunskaper inom de flesta rättsområden som en bolagsjurist normalt kommer i kontakt med. Min spetskompetens är främst inom kommersiell avtalsrätt och immaterialrätt.

Mitt senaste interimsuppdrag som bolagsjurist var vid ett kommunalt bolag inom energibranschen, vilket har gett mig en bredare kompetens. Utöver interimsuppdrag arbetar jag som extern bolagsjurist från vårt kontor på Ringön, där jag hjälper våra övriga kunder med affärsjuridisk rådgivning inom diverse branscher.

Som bolagsjurist arbetar jag lösningsorienterat, flexibelt och med affärsnyttan som ledstjärna. Det är också det jag motiveras av i mitt dagliga arbete. Som person är jag driven, kommunikativ och förtroendeingivande. Jag trivs bra med att jobba i en dynamisk miljö som innebär frekventa kontakter med kollegor och andra aktörer.

Jag ser fram emot att framgent få samarbeta med flera olika bolag, organisationer och andra aktörer som är i behov av affärsjuridisk rådgivning. Varmt välkommen att höra av Dig!

Erfarenhet

2021-
Affärsjurist ProLegal Göteborg AB

2019-2020
Senior jurist/varumärkesjurist vid juristbyrån VAMO Varumärkesombudet AB

2017-2019
Biträdande jurist vid Hestra advokatbyrå AB

2016-2017
Administrativ beredningsjurist vid Göteborgs tingsrätt

2014-2016
Beredningsjurist vid Halmstads tingsrätt

2012-2014
Notarie vid Förvaltningsrätten i Göteborg

2010
Traniee – Sveriges ständiga representation vid Europeiska Unionen i Bryssel

Utbildning

2011
Juristexamen, Göteborgs universitet

2011
Högskoleexamen inom offentlig administration, Göteborgs universitet

Språk

Engelska